Posada a punt i validació de l'anàlisi d'urea en llet crua mitjançant IR per transformada de Fourier
Cabrespina Abril, Anna
Baeza Labat, Maria del Mar
Jubert, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 79 p.
Resum: L'objectiu principal d'aquest projecte és posar a punt el mètode d'anàlisi d'urea en llet crua de vaca mitjançant la tècnica d'Infraroig per Transformada de Fourier (Fourier Transform Infrared Spectroscopy, FTIR). S'haurà de portar a terme la validació del mètode per FTIR (seguint els criteris de la ISO 17025) mitjançant la comparació amb el mètode de referència utilitzat actualment al laboratori.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Química Industrial i Introducció a la Recerca Química / Industrial Chemistry and Introduction to Chemical Research [4313385]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat Química Industrial
Document: Treball final de grau
Matèria: Llet ; Anàlisi ; Tècnica



79 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2010-09-07, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir