Arancel ó tarifa en que se fixan las estimaciones de los generos y frutos que se introduzcan y extraigan por las aduanas del Principado de Cataluña, baxo de cuyo aforo se han de exigir los derechos de rentas generales como tambien los correspondientes a el equivalente del de bolla y plomos de ramos : aprobados por su magestad en 12 de Diciembre de 1769
Espanya
Piferrer, Tomàs, m. 1775 impr.
Espanya. Ministerio de Hacienda.

Publicació: Barcelona : por Thomas Piferrer..., 1770
Descripció: [8], 177, [1], 15, [1] p.; 2º (28 cm)
Resum: "Arancél, ó Tarifa, en que se fixan las estimaciones de los generos, y frutos que se introduzcan, y extraigan por las aduanas del Principado de Cataluña, baxo de cuyo aforo se han de exigir los derechos de rentas generales como tambien los correspondientes a el equivalente del de bolla, y plomos de ramos, aprobados por su Magestad en 12 de diciembre de 1769" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Aranzel, o Tarifa, en el qual es fixen les estimacions dels gèneres, i fruits que s'introdueixin, i s'extreguin per les duanes del Principat de Catalunya, sota l'aforament del qual s'han d'exigir els drets de rendes generals (…). .
Contingut: Amb: "En virtud de dos reales ordenes comunicadas por el ilustrissimo señor don Miguel de Muzquiz ..." (al principi de l'obra); "Ordenes de su magestad y Ministerio Superior de Hacienda que deben tener presente los administradores de las Aduanas del Principado de Cataluña ..."
Nota: Escut reial xil. a port. i port. orlada
Nota: Vº de l'últim f. en blanc, sign.: []4, A-Y4, A-B4, []1
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Indexat per: Ref.: Palau 14758
Llengua: Castellà
Document: Text ; Llibre
Matèria: Duanes ; Aranzels ; Legislació ; 1770 ; Catalunya ; Comerç



178 p, 189.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Econòmica Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2023-06-03



   Favorit i Compartir