Teatro Contemporáneo y Medios audiovisuales : primer acercamiento teórico
Zorita Aguirre, Itziar
Saumell i Vergés, Mercè, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2010
Resum: La investigación analiza las diferentes escrituras escénicas que se producen cuando el espacio escénico hace uso de los medios audiovisuales. Se centra, esencialmente, en un teatro contemporáneo que fusiona la tecnología con el tiempo-espacio performativo para generar una nueva teatralidad y/o nuevos discursos, impensables sin el vínculo directo entre los dos medios. Este contexto favorece un acercamiento a la creación teatral desde unos parámetros diferentes a la tradición escénica clásica. Un nuevo teatro que replantea la relación entre obra-espectador y obra-proceso de creación.
Resum: L'investigació analitza les diferents escriptures escèniques que es produeixen quan l'espai escènic utilitza els mitjans audio-visuals. Se centra, essencialment, en un teatre contemporani que fusiona la tecnologia amb l'espai-temps preformatiu, per a generar una nova teatralitat i/o nous discursos impensables sense el vincle directe entre els dos mitjans. Aquest context ofereix un apropament a la creació teatral des d'uns paràmetres diferents a la tradició escènica clàssica. Un nou teatre que replanteja la relació entre obra-espectador i obra-procés de creació.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Filologia Catalana : estudis de literatura i lingüística [2503998]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Departament de Filologia Catalana. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Teatre ; Innovacions tecnològiques ; Teatres ; Il·luminació



123 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2010-10-07, darrera modificació el 2022-09-28



   Favorit i Compartir