Multimèdia i educació artística. un model metodològic dels estudis de magisteri en el marc de l'espai europeu d'educació superior
París Romia, Gemma (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)
Font i Solà, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)
Morón, Mar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)
Torres, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)

Data: 2007
Resum: El projecte "Multimèdia i Educació Artística" consisteix en l'elaboració d'un material digital d'ampliació i suport a la docència presencial de l'assignatura Didàctica de les Plàstiques de la Diplomatura de Mestre. Aquest material és una aportació metodològica per facilitar el treball autònom de l'alumnat en l'adquisició de les seves competències professionals, en el marc d'aplicació del nou sistema dels crèdits europeus ETCS; respectant d'aquesta manera els diferents nivells de coneixement inicial i els diferents ritmes d aprenentatge dels alumnes. És en els mitjans audiovisuals digitals on hem trobat els recursos idonis per a solucionar els problemes que se'ns plantegen en el dia a dia. El projecte té per objectiu reunir en un DVD interactiu el desenvolupament del contingut de l'assignatura, el plantejament dels treballs i també, el material de suport i ampliació per a realitzar-los.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Comunicació de congrés ; recerca
Publicat a: Jornades d'Innovació Docent de la UAB, 4es : 2007



11 p, 123.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB
Contribucions a jornades i congressos > Jornades d’Innovació Docent de la UAB

 Registre creat el 2011-02-01, darrera modificació el 2022-09-07



   Favorit i Compartir