Google Scholar: citations
Traducir EUROPA : un caso práctico de gestión multilingüe de un sitio web
Nogueira, Carlos (Comissió Europea. Dirección General de Traducción)
Alford, David (Comissió Europea. Dirección General de Traducción)
Blanco, Pedro (Comissió Europea. Dirección General de Traducción)

Date: 2010
Abstract: Aquest article fa referència a la importància del multilingüisme en les institucions de la UE i a la política de comunicació europea a través d'Internet; descriu també el funcionament de la unitat de traducció web, creada específicament a la Comissió Europea per editar i traduir els textos destinats al portal Europa. Inclou una part sobre el treball d'edició dels textos originals i una altra dedicada al punt de vista del traductor.
Abstract: Este artículo se refiere a la importancia del multilingüismo en las instituciones de la UE y a la política de comunicación europea a través de Internet y describe el funcionamiento de la unidad de traducción Web, específicamente creada en la Comisión Europea para editar/traducir los textos destinados al portal Europa. Incluye una parte sobre el trabajo de edición de los textos originales y otra dedicada al punto de vista del traductor.
Abstract: This article discusses the importance of multilingualism at EU institutions and to the EU's online communication policy and describes the operation of the dedicated website translation unit, specifically set up within the European Commission to draft and translate texts for the EU portal. It includes a section on the drafting of texts and another section from the point of view of the translator.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Subject: Multilingüisme ; Localització ; Internet ; Europa ; Comissió Europea ; Edició ; Traducció ; Multilingüismo ; Localización ; Comisión Europea ; Edición ; Traducción ; Multilingualism ; Localisation ; Europe ; European Commission ; Drafting ; Translation
Published in: Tradumàtica, Núm. 8 (Desembre 2010) , p. 1-11, ISSN 1578-7559

Adreça original: https://revistes.uab.cat/tradumatica/article/view/n8-nogueira
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Tradumatica/article/view/225902
DOI: 10.5565/rev/tradumatica.102


11 p, 385.9 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > Revista Tradumàtica
Articles > Research articles

 Record created 2011-02-15, last modified 2022-02-13



   Favorit i Compartir