Producción, calidad y consumo de carnes equinas en España
Fàbregas i Comadran, Xavier

Data: 2002
Resum: La producción de carne equina se localiza principalmente en Cataluña y la Comunidad Valenciana. Las razas de las hembras de carne son autóctonas de cada zona geográfica, la mayoría se localiza en la montaña y son manejadas siguiendo un sistema de explotación extensivo. Se priman las canales con un adecuado nivel de grasa y con una mayor conformación ya que darán mayor rendimiento en carne.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Memoria digital de producció animal
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Carnes equinas ; España ; Production ; Quality ; Consumption ; Equine meats ; Spain ; Carns equines ; Espanya ; Consum ; Carn de cavall ; Qualitat
Publicat a: Eurocarne, Núm. 110 (Octubre 2002) , p. 1-5, ISSN 1132-2675

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/282482


5 p, 58.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Digital de Producció Animal (MDPA)
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-03-30, darrera modificació el 2023-09-18



   Favorit i Compartir