Home > Articles > Published articles > Carne de ungulados salvajes africanos: producción y problemáticas de salud pública y sanidad animal |
Date: | 2002 |
Abstract: | El sector cárnico tiene dos líneas diferenciadas de producción de carnes: una gama de carnes de alta calidad y otra de calidad estándar. La tímida incorporación de nuevas especies exóticas a la oferta comercial europea de productos cárnicos de gama alta y su implementación, ha sido una de las últimas innovaciones dentro de la producción animal. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Language: | Castellà |
Series: | Memoria digital de producció animal |
Document: | Article ; recerca ; Versió publicada |
Subject: | Carne ; Ungulados salvajes africanos ; Salud pública ; Sanidad animal ; Meat ; African wild ungulates ; Public health ; Animal health ; Carns ; Ungulats salvatges africans ; Salut pública ; Sanitat animal ; Animals salvatges -- Cria i millora -- Àfrica ; Carn -- Producció -- Àfrica |
Published in: | Eurocarne, Núm. 103 (Gener-Febrer 2002) , p. 147-156, ISSN 1132-2675 |
10 p, 320.0 KB |