Integración de empresas : planificación y gestión del cambio
Morón Morón, Manuel José
Trullàs i Ledesma, Jonatan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 42 p.
Resum: Este proyecto nace de la necesidad de realizar una integración de los sistemas informáticos de una empresa en una multinacional; las empresas disponen de servicios de outsourcing en sistemas de información. Al tratarse de una integración operativa, sólo trataremos de trasladar los servicios de centro de atención al usuario, soporte local y ofimática desde un outsourcing de servicios a otro, añadiendo los cambios de procesos necesarios para disponer de un único entorno de trabajo. El cambio de entorno de trabajo se ha de realizar sin perdida de disponibilidad ni de información.
Resum: Aquest projecte neix de la necessitat de realitzar una integració dels sistemes informàtics d'una empresa cap a una multinacional; les empreses disposen de serveis d'outsourcing en sistemes d' informació. Tractant-se d'una integració operativa, solament es traslladaran els serveis del centre d'atenció a l'usuari, el suport local i l'ofimàtica d'un outsourcing cap a l'altre, afegint els canvis de processos necessaris per a disposar d'un únic entorn de treball. Aquest canvi s'ha de fer sense pèrdua de disponibilitat ni d'informació.
Resum: This project is born from the needs to integrate the computer IT Systems of Multinational Corporation. Being an operational integration, we will only transfer the user support services, field services and desktop from the existing outsourcing provider to the new one, updating processes as necessary to create a unified platform. No loss of data nor availability is acceptable.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Processament electrònic de dades ; Gestió ; Informació ; Sistemes d'emmagatzematge i recuperació



42 p, 555.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir