Plataforma de adquisición de imágenes en escenarios virtuales para uso en sistemas de visión
Fenés Vacas, Marc
López Peña, Antonio M., , dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 113 p.
Resum: En aquest projecte presentem un mètode per generar bases de imatges de vianants, requerides per a l'entrenament o validació de sistemes d'aprenentatge basats en exemples, en un entorn virtual. S'ha desenvolupat una plataforma que permet simular una navegació d'una càmara en una escena virtual i recuperar el fluxe de vídeo amb el seu groundtruth. Amb l'ús d'aquesta plataforma es suprimeix el procés d'anotació, necesari per obtenir el groundtruth en entorns reals, i es redueixen els costos al treballar en un entorn virtual.
Resum: En este proyecto presentamos un método para generar bases de imánes de peatones, requeridas para el entrenamiento o validación de sistemas de aprendizaje basados en ejemplos, en un entorno virtual. Se ha desarrollado una plataforma que permite simular una navegación de una cámara en una escena virtual y recuperar el flujo de video junto con su groundtruth. Con el uso de esta plataforma se suprime el proceso de anotación, necesario para obtener el groundtruth en entornos reales, y se reducen los costes al trabajar en un entorno virtual.
Resum: In this project we show a method to generate pedestrian image bases, required for training or validation of example-based learning systems, in a virtual environment. We have developed a platform able to simulate a camera navigation and to retrieve video stream with its groundtruth, into a virtual scene. Using this platform annotation process, necessary to obtain groundtruth in real environments, is supressed and as we are working into a virtual environment costs are reduced.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Imatges ; Processament ; Tècniques digitals



113 p, 2.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2023-02-27



   Favorit i Compartir