Disseny i desenvolupament de videojocs
Amat Iglesis, Joan
Martí Godia, Enric, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Arnal Montoya, Jorge, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 42 p.
Resum: Estudi i implementació d'una plataforma de prototipatge de videojocs mitjançant la qual es pot crear un videojoc elemental, descartant aspectes decoratius o accessoris. Aquesta eina pretén millorar l'etapa de disseny d'un videojoc avançant el moment en que aquest es podrà jugar. Això permetrà prendre decisions importants en base a proves i experiències mesurables. S'ha implementat un sistema programable en llenguatge de script que estalvia a l'usuari treballar en els aspectes tecnològics i li permet centrar-se en crear la mecànica del joc que vol ser provat.
Resum: Estudio e implementación de una plataforma de prototipaje de videojuegos mediante la cual se puede crear un videojuego elemental, descartando aspectos decorativos o accesorios. Esta herramienta pretende mejorar la etapa de diseño de un videojuego adelantando el momento en el que este se podrá jugar. Esto permitirá tomar decisiones importantes en base a pruebas y experiencias mesurables. Se ha implementado un sistema programable en lenguaje de script que ahorra al usuario trabajar en los aspectos tecnológicos y le permite centrarse en crear la mecánica del juego que quiere ser probado.
Resum: Study and implementation of a videogame prototyping platform through which an elemental videogame can be created, discarding decorative or accessory aspects. This tool intends to improve the design phase of a videogame bringing forward the moment it will be playable. This will empower important decision taking based of proofs and experiences that can be measured. A system programmable through script language saves the user from working in technological aspects and allows it to focus on creating the game mechanics to be tested.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Videojocs ; Programació



42 p, 672.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir