Estudio para la implantación de un ERP en una empresa de aduanas
Díaz Silva, Miguel Ángel
Sánchez Castelló, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 120 p.
Resum: Este proyecto ha consistido en el asesoramiento a una empresa de aduanas para implantar un sistema ERP. Esta empresa es una PYME por lo que se han seleccionado para su estudio tres sistemas ERP's orientados a este tipo de empresas, de diferentes fabricantes. Dos de ellos de código propietario y un tercero de código libre. La elección final, tras el estudio de la empresa y de los sistemas ERP's, ha sido el producto Microsoft Dynamics Navision, por aportar la mayor cantidad de funcionalidades requeridas y ser la solución que ofrece más opciones para el desarrollo de las funcionalidades faltantes.
Resum: Aquest projecte ha consistit en l'assessorament a una empresa de duanes per implantar un sistema ERP. Aquesta empresa és una PYME, per la qual cosa s'han seleccionat pel seu estudi tres sistemes ERP's orientats a aquest tipus de empreses, de diferents fabricants. Dos d'ells de codi propietari i un tercer de codi lliure. L'elecció final, després de l'estudi de l'empresa i dels sistemes ERP's, ha estat el producte Microsoft Dynamics Navision, per aportar la major quantitat de funcionalitats requerides i ser la solució que ofereix més opcions pel desenvolupament de les funcionalitats que falten.
Resum: This project has consisted on the counselling a customs company to implement an ERP system. This company is a SMB this is why have been selected for this study three ERP systems oriented to this type of companies, of different manufacturers. Two of them of proprietary software and a third of open source. The final choice, after the examination of the business and ERP systems, has been the product Microsoft Dynamics Navision, because it provides much of the functionality required and is the solution that offers more options for the development of missing features.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Empreses petites i mitjanes ; Direcció i administració ; Processament de dades ; Recursos informatius ; Sistemes d'informació per a la gestió



120 p, 852.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir