Editor interactiu de programes docents
Román López, Javier
Ribas i Xirgo, Lluís, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 42 p.
Resum: A partir de la implantació de ECTS en l'àmbit de l'EEES, la nova metodologia docent, ha augmentat la importància de les guies docents. Això és degut a que l'alumne pasa a ser l'actor principal del procés d'aprenentatge. Això provoca la creació d'agendes d'aprenentatge però per poder oferir als alumnes aquestes agendes es crea la necessitat de disposar d'una eina que ens permeti introduir les guies docents de manera que tinguem una integració entre agenda i guia docent. En aquest projecte s'intenta aconseguir aquesta eina que a més de permetre introduir les guies docents, ens permeti obtenir informació de manera visual sobre les activitats d'aquesta guia docent.
Resum: A partir de la implantación de ECTS en el ámbito del EEES, la nueva metodología docente, ha aumentado la importancia de las guía docentes. Esto es debido a que el alumno pasa a ser el actor principal del proceso de aprendizaje. Además provoca la creación de agendas de aprendizaje pero para poder ofrecerlas a los alumnos, se crea la necesidad de disponer de una herramienta que nos permita introducir las guías docentes de manera que tengamos una integración entre agenda i guía docente. En este proyecto se intenta conseguir esta herramienta que además de permitir introducir las guías docentes, nos proporcione información de forma visual acerca de las actividades de la guía docente.
Resum: About the implementation of the ECTS in the ambit of EEES, the new teaching methodology has increased the importance of the educational guides. This is due to the student begun to be the main actor at the learning process. Also causes the creation of the learning agendas but for offer to the students, it makes the need of a software that allows us to make the learning guides by integration of agenda and educational guides. In this project, I try to reach this software that besides allow the introduction of the educational guides, provides visual information about the activities of the educational guide.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Currículums (Ensenyament) ; Ensenyament universitari ; Planificació ; Processament de dades



42 p, 497.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir