Optimización de la calidad de proceso y de producto en canales y carnes de porcino
Fàbregas i Comadran, Xavier

Data: 1998
Resum: Ponència presentada al seminari "Las normas ISO 9000 en la industria cárnica".
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Memoria digital d'escorxadors
Document: Comunicació de congrés ; recerca
Matèria: Ccanales y carnes porcinas ; Carcass and pork meats ; Canals y carns porcines ; Porcs - Canal ; Carn de porc
Publicat a: Las normas ISO 9000 en la indústria cárnica, 1998



49 p, 9.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Digital d'Escorxadors (MDE)

 Registre creat el 2011-04-07, darrera modificació el 2023-01-26



   Favorit i Compartir