Transmisión de datos PDA - servidor web
Iglesias García, Jesús
Garcia Quinchia, Alex, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 109 p.
Resum: En aquest projecte es visualitza la trajectòria d'un vehicle (aeri o terrestre) en una pàgina web. Per això es disposa d'una PDA (Personal Digital Assistant), en la qual es té informació actualitzada de la posició i de la velocitat d'aquest vehicle. Aquestes dades són obtingudes d'un sistema que combina la navegació inercial i el GPS (Global Position System), els quals estimen de manera precisa la trajectòria del vehicle. A fi d'oferir una visualització en temps real, versàtil, accessible i amigable a l'usuari de la trajectòria del vehicle, s'ha desenvolupat un sistema de visualització on-line que proporciona un millor rendiment en comparació amb la qual es venia fent en la PDA. Per a dur-lo a terme s'implementa una interfície d'usuari en la PDA que ens permet transmetre aquesta informació via WIFI a la pàgina web, d'igual forma al servidor web es crea una interfície que interpreta i gestiona aquestes dades per a posteriorment ser graficats a Google Maps.
Resum: En este proyecto se visualiza la trayectoria de un vehículo (aéreo o terrestre) en una página web. Para ello se dispone de una PDA (Personal Digital Assistant), en la cual se tiene información actualizada de la posición y la velocidad de dicho vehículo, estos datos son obtenidos de un sistema que combina la navegación inercial y el GPS (Global Position System) los cuales estiman de manera precisa la trayectoria del vehículo. Con el fin de ofrecer una visualización en tiempo real, versátil, accesible y amigable al usuario de la trayectoria del vehículo, se ha desarrollado un sistema de visualización on-line que proporciona un mejor rendimiento en comparación con la que se venía haciendo en la PDA. Para llevarlo a cabo se implementa una interfaz de usuario en la PDA que nos permite transmitir esta información vía WIFI a la página web, de igual forma en el servidor web se crea una interfaz que interpreta y gestiona estos datos para posteriormente ser graficados en Google Maps.
Resum: This project displays the path of a vehicle (aircraf or land vehicle) in a web page. To do this we have a PDA (Personal Digital Assistant), where the information is updated with the position and the speed of the vehicle, these dates are obtained from a system that combines inertial navigation and GPS (Global Position System) which estimates an optimal position of the vehicle. In order to provide a real-time display of the vehicle path, versatile, accessible and user friendly, we have developed an on-line interface that provides better performance compared to the one we had done on the PDA. To do this we implemented a user interface on the PDA that allows us to transmit this information wirelessly to the web server, where we have created a inteface that interprets and manages these dates to then be plotted on Google Maps.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica de Telecomunicació. Especialitat de Sistemes Electrònics
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Interfícies d'usuari (Sistemes d'ordinadors) ; Disseny ; Pàgines web



109 p, 3.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-05-20, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir