Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/71152
Carnes Halal
Fàbregas i Comadran, Xavier

Data: 2002
Descripció: 25 pag.
Resum: Se resumen las normas religiosas que definen las carnes halal y el procedimiento para su obtención por sacrificio ritual musulmán.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: report
Matèria: Carnes halal ; Halal meats ; Carns halal ; Musulmans ; Alimentació ; Aliments ; Islamisme ; Indústria alimentària ; Escorxadors



25 p, 69.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2011-06-01, darrera modificació el 2016-06-04



   Favorit i Compartir