visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Documentos de investigación > Estudios > Carnes Halal |
Fecha: | 2002 |
Descripción: | 25 pag. |
Resumen: | Se resumen las normas religiosas que definen las carnes halal y el procedimiento para su obtención por sacrificio ritual musulmán. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Castellà |
Colección: | Memòria gastronòmica digital |
Documento: | Informe |
Materia: | Carnes halal ; Halal meats ; Carns halal ; Musulmans ; Alimentació ; Aliments ; Islamisme ; Indústria alimentària ; Escorxadors |
25 p, 260.3 KB |
Procedimiento de sacrificio por degüello: cuchillo tradicional de matarife musulmán 1024x696, 957.7 KB |
Aid-el-Adha (fiesta musulmana del Sacrificio): el autor en los corrales del matadero de Tordera 0 p, 255.4 KB |
Aid-el-Adha, corrales del matadero: el veterinario oficial en la inspección AM; musulmanes comprando corderos (Tordera, 1994) 1180x781, 131.0 KB |