Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/72004
Microbiologia dels aliments [101005]
Solé Cornellà, Antoni
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2011-12
Pla d'estudis: Graduat en Microbiologia [816]
Titulació: Microbiologia [2500502]
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria, nuclear del Grau de Microbiologia, que introdueix als alumnes en la microbiologia dels aliments, on els coneixements assolits en permetran a l'estudiant adquirir les competències d'altres d'assignatures que conformen el Grau de Microbiologia i que estan programades per a ser cursades en posterioritat a aquesta. Els principals objectius formatius són: Conèixer l'ecologia i activitats dels microorganismes en els aliments. Conèixer els mètodes més actuals d'anàlisi, i d'identificació dels microorganismes i/o dels seus productes metabòlics en aliments. Conèixer les principals infeccions i intoxicacions associades al consum d'aliments. Identificar els diferents microorganismes habituals, alteradors i patògens associats a cada tipus d'aliment.
Llengua: Català



7 p, 19.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2011-07-06, darrera modificació el 2016-06-26



   Favorit i Compartir