Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/73776
Niveles de colesterol de la carne de conejo y sus relaciones con la velocidad de crecimiento, engrasamiento de la canal y rendimientos cárnicos
Lukefahr, S.D.

Data: 1990
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució i la comunicació pública de l'obra, sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Matèria: Conills
Publicat a: Cunicultura, Vol. 15, Núm. 84 (Abril 1990) , p. 65-66, ISSN 0210-1912



2 p, 571.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-07-20, darrera modificació el 2016-06-11



   Favorit i Compartir