To cite this record: http://ddd.uab.cat/record/73829
Catálogo de la exposición de antigua cerámica española
Artes Gráficas Mateu

Imprint: Madrid : Artes Gráficas Mateu, 1910
Description: 86 p. ; 23 cm
Abstract: Catàleg inventari de l’exposició ‘Antigua cerámica española‘ organitzada per la ‘Sociedad Española de Amigos del Arte’ l’any 1910. Catàleg guia sense il·lustracions ofert als visitants de la mostra. Conté una relació descriptiva de les peces amb el nom de l’expositor o propietari.
Abstract: Catálogo inventario de la exposición 'Antigua cerámica española' organizada por la Sociedad Española de Amigos del Arte en 1910. Catálogo guía sin ilustraciones, ofrecido a los visitantes de la muestra con una relación descriptiva de las piezas y el nombre del expositor o propietario.
Abstract: Inventory catalogue of the exhibition 'Antigua cerámica española' organized by the ‘Sociedad Española de Amigos del Arte' in 1910. Guide catalogue without illustrations, offered to the visitors of the show, including a list of exhibits with the name of the exhibitor/owner.
Note: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Note: Complementa aquest exemplar el catàleg il·lustrat (també digitalitzat) titulat: Álbum de la Exposición de Antigua Cerámica Española
Note: Reproducció electrònica. Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques, 2011. Reproducció de l'original de la Biblioteca del Centro de Ciencias Humanas y Sociales (CSIC)
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Castellà.
Document: Text ; book
Subject: Ceràmica espanyola ; Exposicions

Álbum de la Exposición de Antigua Cerámica Española: http://ddd.uab.cat/record/75859


87 p, 11.3 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Books and collections > Books

 Record created 2011-07-20, last modified 2015-11-29   Favorit i Compartir
QR image