Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251]
Genescà, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2011-12
Resumen: Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. La part pràctica de totes tres parts de l'assignatura s'impartirà dins l'assignatura Experimentació en el Laboratori. L'objectiu de l'assignatura Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular és proporcionar la formació bàsica imprescindible que necessiten els estudiants per poder abordar l'estudi de la producció, les propietats i els mecanismes de deteriorament de les matèries primeres d'origen animal i vegetal. Aquests continguts ajudaran els estudiants a assimilar els continguts de les assignatures de Producció de Matèries Primeres i de Parasitologia que s'impartiran posteriorment en el grau. Concretament, ens proposem: - Estudiar la cèl·lula eucariota i els compartiments que la formen, tot posant èmfasi en la producció i transport de biomolècules dins les cèl·lules i els principis bàsics de la nutrició dels organismes a nivell cel·lular. - Oferir una visió global sobre l'estructura, l'organització i les funcions vitals dels principals grups de vegetals i de la seva diversitat, tot posant èmfasi en els grups vegetals d'interès alimentari. - Donar als estudiants una visió global sobre l'estructura i l'organització dels principals grups d'animals i de la seva diversitat, des d'un punt de vista evolutiu, tot posant èmfasi en els grups animals d'interès alimentari.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



7 p, 19.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2011-09-21, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir