Fonaments de Processos [103254]
Suárez Ojeda, María Eugenia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2011-12
Resum: Es tracta d'una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen un procés industrial, per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de balanços de matèria i energia i les propietats, variables i nombres adimensionals que caracteritzen els fenòmens de transport. Assolir els objectius d'aquesta assignatura prepararà l'estudiant per a cursar amb èxit les assignatures d'Operacions Bàsiques (103253) i Reactors, Instrumentació i Control (103226) de segon curs, segon semestre. Objectius de l'assignatura: 1) Familiaritzar a l'alumne amb les eines matemàtiques que seran el punt de partida per a l'anàlisi de processos. 2) Conèixer les propietats i variables fonamentals i els coeficients de transport. 3) Identificar, analitzar i resoldre balanços de matèria i energia en estat estacionari i no estacionari, sense reacció química i amb una o varies fases, en processos senzills de la industria alimentària.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



4 p, 13.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2011-09-21, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir