Control microbiológico de canales de bovino, ovino y porcino en mataderos de bajo-medio volumen de sacrificio
Baltasar, Antonieta
Fàbregas i Comadran, Xavier
Sociedad Española de Seguridad Alimentaria

Data: 2011
Resum: Es presenten els resultats dels controls microbiològics d'higiene de processos de 3 escorxadors frigorífics de serveis de Catalunya, de baix-mig volum de sacrifici obtinguts durant el període 01/01/2008-30/06/2011.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Memoria digital d'escorxadors
Document: Comunicació de congrés ; recerca
Matèria: Control microbiolçogico ; Canales ; Bovino ; Ovino ; Porcino ; Mataderos ; Volumen sacrificio ; Microbiological control ; Carcasses ; Bovine ; Sheep ; Pork ; Slaughterhouses ; Slaughtering volume ; Control microbiològic ; Canals ; Volum sacrifici ; Carn de bestiar boví ; Carn de bestiar oví ; Carn de bestiar porcí ; Escorxadors
Publicat a: Reunión de la Sociedad Española de Seguridad Alimentaria, 8es : 2011

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/146684
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/146685


14 p, 288.4 KB

1 p, 59.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Digital d'Escorxadors (MDE)

 Registre creat el 2011-10-03, darrera modificació el 2023-01-26



   Favorit i Compartir