Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/79126
Química dels Aliments [103238]
Ferragut Pérez, Victoria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2011-12
Pla d'estudis: Graduat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L'assignatura Química dels Aliments en la titulació Aquesta assignatura està en estreta relació amb Productes Alimentosos, assignatura que pertany a la mateixa matèria. Així mateix no es pot concebre l'estudi d'aquesta assignatura sense tenir en compte les diferents manipulacions a les que es sotmeten els aliments durant el seu processament, per això una bona assimilació de la matèria Composició i Propietats dels Aliments, a la qual pertany aquesta assignatura, és necessària per aprofitar i aprendre assignatures posteriors de processat dels aliments i d'indústries específiques. En aquesta assignatura s'aprofundeix en els aspectes de la química dels aliments relacionats amb el comportament dels seus components durant la transformació, conservació i emmagatzematge dels aliments. Objectius de l'assignatura: - Conèixer les propietats i funcions no nutritives dels components dels aliments. - Entendre les reaccions químiques i bioquímiques implicades en la transformació i deteriorament dels aliments, els seus mecanismes, factors i conseqüències. - Conèixer els additius, les seves funcions, mecanismes d'actuació i limitacions. - Comprendre el fonament en el qual es basa la formulació dels aliments. - Saber prevenir les reaccions abiòtiques de deteriorament dels aliments. - Saber com afecten els principals tractaments tecnològics i l'emmagatzematge als diferents components dels aliments.
Llengua: Català



6 p, 18.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2011-10-17, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir