Google Scholar: cites
Cruce de miradas: Nuevas aproximaciones al libro-álbum, editado por T. Colomer, B. Kümmerling-Meibauer, y M.C. Silva Díaz, (2010). Barcelona: Banco del Libro-GRETEL. (235pp.). ISBN: 978-980-6417-36-6/ 978-84-608-1028-5
Munita, Felipe (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Literatura Infantil i Juvenil i Educació Literària (GRETEL))

Data: 2011
Resum: Obra ressenyada: T. COLOMER, B. KÜMMERLING-MEIBAUER, y M. C. SILVA DÍAZ, Nuevas aproximaciones al libro-álbum. Barcelona: Banco del Libro-GRETEL, 2010.
Resum: "Cruce de miradas : nuevas aproximaciones al libro-álbum" revisa el estado actual de la investigación internacional sobre álbumes ilustrados, con un total de dieciséis artículos escritos por académicos e investigadores de reconocida trayectoria en este campo. El volumen se articula en 3 líneas temáticas: los libros-álbum y la cultura actual, la construcción narrativa del álbum y los retos cognitivos y la búsqueda de significado en la lectura de álbumes.
Resum: "Cruce de miradas : nuevas aproximaciones al libro-álbum" revisa l'estat actual de la recerca internacional sobre àlbums il?lustrats, amb un total de setze articles escrits per acadèmics i investigadors de reconeguda trajectòria en aquest camp. El volum s'articula en 3 línies temàtiques: els llibres- àlbum i la cultura actual, la construcció narrativa de l'àlbum i els reptes cognitius i la recerca de significat en la lectura d'àlbums.
Resum: "Cruce de miradas : nuevas aproximaciones al libro-álbum" en revue l'état actuel de la recherche internationale sur les livres d'images, avec un total de seize articles écrits par des professeurs et des chercheurs de renom dans ce domaine. Le volume est divisé en trois thèmes: l'album et la culture moderne, la construction narrative de l'album et des difficultés cognitives et la recherche de sens dans la lecture d'albums.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Ressenya ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Bellaterra journal of teaching and learning language and literature, Vol. 4, Núm. 3 (2011) , p. 71-73, ISSN 2013-6196

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/247259
Adreça original: https://revistes.uab.cat/jtl3/article/view/v4-n3-munita
DOI: 10.5565/rev/jtl3.422


3 p, 38.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Bellaterra journal of teaching and learning language and literature
Articles > Articles de recerca
Articles > Ressenyes

 Registre creat el 2011-10-28, darrera modificació el 2022-03-05



   Favorit i Compartir