Neix la revista de divulgació científica del CReSA : CReSAPIENS
Rodríguez González, Elisabet (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació

Títol variant: Nace la revista de divulgación científica del CReSA : CReSAPIENS
Títol variant: Birth of CReSAPIENS, the CReSA's science popularisation magazine
Data: 2011
Resum: La voluntat del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA) de comunicar al gran públic la recerca i troballes que tenen lloc en el seu si ha culminat en el naixement de CReSAPIENS, la revista de divulgació científica que a partir d'ara explicarà en llenguatge accessible a lectors de tots els àmbits les recerques i avenços generats al centre. És una iniciativa que nasqué fa un any i que respon a la creixent consciència del sector de la investigació científica de la necessitat de la comunicació social de la ciència.
Resum: La voluntad del Centro de Investigación en Sanidad Animal (CReSA) de comunicar al gran público la investigación y hallazgos que tienen lugar en su seno ha culminado en el nacimiento de CReSAPIENS, la revista de divulgación científica que a partir de ahora explicará en lenguaje accesible a lectores de todos los ámbitos las investigaciones y avances generados en el centro. Es una iniciativa que nació hace un año y que responde a la creciente conciencia del sector de la investigación científica de la necesidad de la comunicación social de la ciencia.
Resum: The aim of the Research Centre for Animal Health (CReSA) of informing the wider public about the centre's research and findings culminated in the birth of CReSAPIENS, a popular science magazine which explains in simple language to readers from all sectors the research and advances generated at the centre. It is an initiative which began one year ago and reflects the scientific sector's growing awareness of the need for social communication of science.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 156.2 KB

Español
2 p, 120.4 KB

English
2 p, 121.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-11-24, darrera modificació el 2022-03-28



   Favorit i Compartir