Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/84837
Introducció al treball acadèmic (metodologia, presentació, drets d'autor, cerca d'informació i cites-bibliografia) - Grau Veterinària i Ciència i Tecnologia dels Aliments
Allué i Blanch, Vicenç (Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària)
Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària

Data: 2016
Col·lecció: Eines per a la recerca
Resum: L'objectiu d'aquesta formació és proporcionar als alumnes de primer curs de ciència i tecnologia dels aliments unes pautes i uns coneixements bàsics a l'hora de fer qualsevol treball acadèmic.
Nota: Formació digirida als alumnes de 1er curs del grau de ciència i tecnologia dels aliments
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Document: Recursos docents
Matèria: Investigació -- Metodologia ; Tesis i dissertacions acadèmiques -- Metodologia



119 p, 7.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Recursos docents

 Registre creat el 2011-12-02, darrera modificació el 2016-11-04



   Favorit i Compartir