Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/84907
La toxicitat per coure en el blat de moro
Corrales Pinart, Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Data: 2011
Resum: La contaminació produïda per l'activitat industrial, per l'activitat minera o per l'ús durant dècades de fungicides amb base de coure porta a un excés d'aquest metall al sòl. El coure té un efecte tòxic sobre les plantes, i un bon indicador d'aquest és el creixement de les arrels. Diferents varietats vegetals esgrimeixen diferents toleràncies al metall i això és d'evident interès per a l'agricultura. En concret, aquest treball en què han participat investigadors de la UAB ha estudiat dues varietats de blat de moro i ha determinat quina ofereix major tolerància al coure.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català.
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Juny 2011, p. 1-2



2 p, 189.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-09, darrera modificació el 2016-06-11



   Favorit i Compartir