Nova estratègia per optimitzar els sistemes de control
Arrieta Orozco, Orlando (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)

Títol variant: Nueva estrategia para optimizar los sistemas de control
Títol variant: New strategy for optimising control systems
Data: 2010
Resum: Aquest treball presenta un enfocament que aporta solucions per millorar el comportament general d'un sistema de control de tipus PID amb un grau de llibertat. Els resultats ofereixen una sèrie de regles de sintonia que equilibra el rendiment amb la robustesa del sistema.
Resum: Este trabajo presenta un enfoque que aporta soluciones para mejorar el comportamiento general de un sistema de control de tipo PID con un grado de libertad. Los resultados ofrecen una serie de reglas de sintonía que equilibra el rendimiento con la robustez del sistema.
Resum: This research presents an approach which provides solutions to improve the overall performance of a PID control with one degree of freedom. The results provide several PID tunings which balance performance with robustness.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2010, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 156.1 KB

Español
3 p, 119.2 KB

English
2 p, 119.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-15, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir