Primer centre tecnològic d'investigació i transferència agroalimentàries d'Àfrica
Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments

Títol variant: Primer centro tecnológico deinvestigación y transferenciaagroalimentarias de África
Títol variant: First food technology research andtransfer centre in Africa
Data: 2010
Resum: La UAB, a través del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) i de la Facultat de Veterinària, i la Universitat José Eduardo dos Santos d'Angola col·laboraran en la construcció i la posada en marxa del primer centre tecnològic de recerca i transferència agroalimentàries d'Àfrica, un projecte de cooperació interuniversitària dedicat a la formació de tècnics especialistes en aquest camp i a la transferència de tecnologia a microempreses, petites empreses i mitjanes empreses. La iniciativa pretén contribuir a rellançar la producció agrícola del país, greument perjudicada pels conflictes armats que hi han tingut lloc durant anys, i promoure el desenvolupament sostenible de les àrees rurals angoleses.
Resum: La UAB, a través del Centro Especial de Investigación Planta deTecnología de los Alimentos (CERPTA) y de la Facultad de Veterinaria, yla Universidad José Eduardo dos Santos de Angola colaborarán en la construcción y puesta en marcha del primer centro tecnológico de investigación y transferencia agroalimentarias de África, un proyecto de cooperación interuniversitaria dedicado a la formación de técnicos especialistas en este campo y a la transferencia de tecnología a micro, pequeñas y medianas empresas. La iniciativa pretende contribuir a relanzar la producción agrícola del país, gravemente perjudicada por los conflictos armados sucedidos durante años, y promover el desarrollo sostenible de las áreas rurales angoleñas.
Resum: UAB's Food Technology Plant Special Research Centre (CERPTA) andFaculty of Veterinary Medicine, and Universidad José Eduardo dos Santos of Angola, will work jointly to construct and put into operation the first food technology research and transfer centre in Africa, aninter university collaboration project dedicated to training specialists in this field and to the transfer of technology to micro, small and medium-sized firms. The initiative aims to contribute to the re-launching of the country's agricultural production, severely damaged by years of armed conflict, and to sustainable development in rural areas of Angola.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castelllà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2010, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 189.0 KB

Español
3 p, 154.2 KB

English
3 p, 153.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-16, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir