Identificar diferents tipus de pernil amb llum sincrotró
Valiente Malmagro, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Títol variant: Identificar diferentes tipos de jamón conluz sincrotrón
Títol variant: Identifying different types of hams withsynchrotron light
Data: 2010
Resum: Experiments a la instal·lació europea de radiació sincrotró de Grenoble (ESRF) estan permetent a científics de la UAB i la Universitat de la Sapienza de Roma (Itàlia) una possible identificació dels diferents tipus de pernils, segons la criança i l'alimentació del porc i el procés de curació. És el primer cop que aquest producte s'estudia amb radiació sincrotró.
Resum: Experimentos en la instalación europea de radiación sin crotrón deGrenoble (ESRF) están permitiendo a científicos de la UAB y laUniversidad de la Sapienza en Roma (Italia) una posible identificación de los diferentes tipos de jamones según la crianza y alimentación del cerdo y el proceso de curación. Es la primera vez que este producto se estudia con radiación sin crotrón.
Resum: Experiments at the European Synchrotron Radiation Facility (ESRF)allow researchers from Universitat Autònoma de Barcelona and Sapienza University of Rome, Italy, to discover ways of identifying different types of ham according to what pigs are fed and curing processes. It is the first time this product is studied with synchro tronradiation.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2010, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 146.5 KB

Español
2 p, 110.8 KB

English
2 p, 110.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-16, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir