Desvetllada la complexitat dels preparats comercials d'albúmina humana
Abian, Joaquin (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya). Instituto de Aplicaciones Biomédicas de Barcelona

Títol variant: Desvelada la complejidad de lospreparados comerciales de albúminahumana
Data: 2010
Resum: La importància de l'albúmina rau en la seva utilització com a proteïna majoritària en els preparats comercials de sèrum humà. La presència poc coneguda d'altres pèptids i proteïnes sèriques en el sèrum comercial ha motivat aquesta investigació, a causa de la importància de possibles efectes adversos per a l'activitat biològica que poguessin tenir aquests pèptids minoritaris. Una exhaustiva anàlisi i classificació, utilitzant tecnologia de la proteòmica, ha aconseguit construir la més completa col·lecció sobre la composició dels preparats comercials d'albúmina.
Resum: La importancia de la albúmina radica en su utilización como proteína mayoritaria en los preparados comerciales de suero humano. La presencia poco conocida de otros péptidos y proteínas séricas en el suero comercial ha motivado esta investigación, debido a la importancia de posibles efectos adversos por la actividad biológica que pudieran tener esos péptidos minoritarios. Un exhaustivo análisis y clasificación, utilizando tecnología de la proteómica, ha logrado construir la más completa colección sobre la composición de los preparados comerciales de albúmina.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2010, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 218.8 KB

Español
3 p, 133.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-16, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir