Avaluació de l'estat de sobirania alimentària a Catalunya
Tarragó Pérez, Albert
Rivera-Ferre, Marta G tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2011
Descripció: 137 p.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Col·lecció: Facultat de Ciències. Projectes i treballs de final de carrera. Ciències ambientals
Document: Treball final de grau
Matèria: Política alimentària ; Catalunya ; Agricultura ; Desenvolupament rural ; Ramaderia ; Aliments ; Indústria i comerç



Projecte
137 p, 4.4 MB

Resum
7 p, 137.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències. TFM

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2024-05-25



   Favorit i Compartir