Aplicatiu per a Cafeteria Andana
Fortuny Navarro, Jordi
Peiró i Alemany, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 97 p.
Resum: La finalitat del projecte és la realització d'una aplicació per gestionar l'activitat d'una cafeteria. El projecte consta de dues parts ben diferenciades: - Una part interna o Intranet, en la que el propietari podrà portar un control del negoci i on podrà establir una interacció amb els clients, fet que ajudarà a millorar la gestió del negoci. - I una part externa o web pública, accessible per a tothom. Actualment la xarxa és un aparador a nivell mundial que permet als petits negocis donar-se a conèixer, aquest projecte està fet amb aquest objectiu. Per dur-ho a terme hem utilitzat un gestor de continguts anomenat Joomla, amb gran reconeixement dins del món de l'informàtica. Avui dia els CMS estan de moda perquè moltes institucions tant de caire públic com privat, l'estan utilitzant per tal de realitzar les seves respectives pàgines web. En el decurs de la realització del projecte s'han mantingut diverses entrevistes amb els responsables de la cafeteria Andana per tal de definir els requeriments inicials. Una vegada definits, es van desenvolupar els diferents mòduls de l'aplicació.
Resum: La finalidad del proyecto es la realización de una aplicación para gestionar la actividad de una cafetería. El proyecto consta de dos partes bien diferenciadas: - Una parte interna o Intranet, en la que el propietario podrá llevar un control del negocio y donde podrá establecer una interacción con los clientes, cosa que ayudara a mejorar la gestión del negocio. - Y una parte externa o web pública, accesible para todo el mundo. Actualmente la red es un escaparate a nivel mundial que permite a los pequeños negocios darse a conocer, este proyecto está hecho con este objetivo. Para llevarlo a cabo hemos utilizado un gestor de contenidos que recibe el nombre de Joomla, de gran reconocimiento dentro del mundo de la informática. Hoy en día los CMS están de moda porque muchas instituciones tanto públicas como privadas, la están utilizando para realizar sus respectivas páginas web. Durante la realización del proyecto se han mantenido diversas entrevistas con los responsables de la cafetería Andana, para definir los requerimientos iniciales. Una vez definidos, se desarrollaron los diferentes módulos.
Resum: The aim of this Project is to create an application to manage the activity of a cafeteria. We can distinguish two different parts in this project: - An internal part or intranet, in which the owner would be able to have a total control of his business. In addition he would also be able to interact with the customers. All this will help to improve the business management. - And an external or public website which will be accessible to everyone. Currently the network is a global showcase that allows all the small businesses to make a name for themselves, this is thus, the goal of this project. To do this we have used a content management system called Joomla, which has a high recognition within computing world. Nowadays CMS are quite fashionable due to the fact that there are many institutions, both public and private, which are using it for creating their websites. During this project we have done some interviews with the responsibles for the Andana's cafeteria in order to define the initial requirements. Once defined, the different modules were developed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Restaurants, cafeteries, etc. ; Automatització ; Direcció i administració ; Intranets (Xarxes d'ordinadors) ; Disseny



97 p, 3.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir