Residus de carxofes per a ovelles lleteres
Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Jaramillo, Pamela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Título variante: Residuos de alcachofas para ovejas lecheras
Fecha: 2010
Resumen: Els subproductes del cultiu i processament de la carxofa han estat aprofitats tradicionalment per a l'alimentació d'animals. Aquesta pràctica, a més de reduir la demanda de cereals, proporciona una alternativa econòmica per a l'alimentació animal i per al maneig sostenible de residus. No obstant això, cal avaluar si la inclusió d'aquests subproductes en la dieta dels animals afecta negativament la qualitat físico-química i sensorial dels aliments derivats. Els resultats d'aquesta investigació indiquen que les propietats organolèptiques dels productes làctics resultants no es veuen afectades.
Resumen: Los subproductos del cultivo y procesamiento de la alcachofa han sidoaprovechados tradicionalmente para la alimentación de animales. Esta ráctica además de reducir la demanda de cereales, proporciona una alternativa económica para la alimentación animal y para el manejo sostenible de residuos. No obstante, es necesario evaluar si la inclusión de estos subproductos en la dieta de los animales afecta negativamente la calidad físico-química y sensorial de los alimentos derivados. Los resultados de esta investigación indican que las propiedades organolépticas de los productos lácteos resultantes no se ven afectadas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Juny 2010, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 241.7 KB

Español
2 p, 203.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2012-02-15, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir