Recurrències en tuberculosis entre pacients tractats correctament
Millet, Joan-Pau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pediatria, d'Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Preventiva)

Títol variant: Recurrencias en tuberculosis entrepacientes tratados correctamente
Data: 2010
Resum: Aquest estudi epidemiològic, desenvolupat conjuntament per investigadors de l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), el CIBER d'Epidemiologia i Salut Pública i la Universitat Autònoma de Barcelona, ha analitzat la probabilitat de recaure en la tuberculosi i ha determinat els factors de risc associats entre pacients curats d'aquesta malaltia a la ciutat de Barcelona. Els resultats indiquen que haver tingut tuberculosi és un factor de risc per desenvolupar-la de nou, el que hauria d'impulsar polítiques socials entre la població de risc.
Resum: Este estudio epidemiológico, desarrollado conjuntamente por investigadores de la Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), elCIBER de Epidemiologia y Salud Pública y la Universitat Autònoma deBarcelona, ha analizado la probabilidad de recaer en la tuberculosis y ha determinado los factores de riesgo asociados entre pacientes curados de esta enfermedad en la ciudad de Barcelona. Los resultados indican que haber tenido tuberculosis es un factor de riesgo para desarrollarla de nuevo, lo que debería impulsar políticas sociales entre la población de riesgo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2010, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 211.2 KB

Español
3 p, 98.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-15, darrera modificació el 2023-01-12



   Favorit i Compartir