Transmissió del TTV al porc
Martínez Guinó, Laura (Universitat Autònoma de Barcelona)
Fundació Centre de Recerca en Sanitat Animal

Títol variant: La transmisión del TTV en el cerdo
Data: 2009
Resum: El Torque Teno Virus (TTV) és un virus comú a la població porcina que se suposa que es transmet majoritàriament per via horitzontal (entre individus per via sexual, sanguínia. . . ). Aquest estudi avalua la transmissió vertical (de mare a fill) analitzant i comparant mostres de sèrum, de semen o del calostre mamari en diversos individus porcins mascles, femelles o garrins nascuts morts. Els resultats indiquen que el factor de transmissió vertical és suficientment important com per considerar-lo pel que fa a l'estudi de les transmissions del virus.
Resum: El Torque Teno Virus (TTV) es un virus común en la población porcina que se supone que se transmite mayoritariamente por vía horizontal (entre individuos por vía sexual, sanguínea. . . ). Este estudio evalúa la transmisión vertical (de madre a hijo) analizando y comparando muestras de suero, de semen o del calostro mamario en diferentes individuos porcinos machos, hembras o gorrinos nacidos muertos. Los resultados indican que el elemento de la transmisión vertical es lo suficientemente importante como para considerarlo en el estudio de las transmisiones del virus.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2009, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 156.1 KB

Español
2 p, 107.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-20, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir