Primer estudi global sobre la vida i l'obra de Ramon Llull
Fidora, Alexander (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)

Títol variant: Primer estudio global sobre la vida y la obra de Ramon Llull
Data: 2009
Resum: "Raimundus Lullus. An Introduction to his Life, Works and Thought" és el títol de la primera introducció general a la vida, l'obra i el pensament del filòsof i teòleg Ramon Llull (1232-1316), que acaba de ser publicada recentment en llengua anglesa dins la prestigiosa col·lecció Corpus Christianorum. El llibre, resultat d'un treball de recerca coordinat pels professors Alexander Fidora (ICREA), del Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana de la UAB i Josep E. Rubio, de la Universitat de València, suposa una fita molt important per als estudis lul·lians a nivell internacional i per a la projecció de la cultura catalana arreu del món.
Resum: "Raimundus Lullus. An Introduction tono his Life, Works and Thought" es el título de la primera introducción general a la vida, la obra y el pensamiento del filósofo y teólogo Ramon Llull (1232-1316), que acaba de ser publicada recientemente en lengua inglesa dentro de la prestigiosa colección Corpus Christianorum. El libro, resultado de un trabajo de investigación coordinado por los profesores Alexander Fidora (ICREA), del Departamento de Ciencias de la Antigüedad y de la Edad Media de la UAB y Josep E. Rubio, de la Universidad de Valencia, supone un hito muy importante para los estudios lulianos a nivel internacional y para la proyección de la cultura catalana por todo el mundo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Gener 2009, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 174.6 KB

Español
3 p, 143.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-22, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir