Nou estudi de la coordinació de lligands pirazòlics a Pt(II)
Pons Picart, Josefina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Títol variant: Nuevo estudio de la coordinación de ligandos pirazólicos a Pt(II)
Títol variant: New study of the coordination of pyrazole ligands to Pt(II)
Data: 2008
Resum: Mitjançant diferents tècniques analítiques i espectroscòpiques, s'ha pogut determinar l'estructura de diversos complexos de coordinació de Pt(II) amb lligands pirazòlics substituïts. Els resultats d'aquesta anàlisi estructural s'han obtingut a partir d'una sèrie d'estudis de RMN de 1H, 13C{1H} i 195Pt{1H}, donant un pas més en el progrés de la Química de Coordinació.
Resum: Mediante diferentes técnicas analíticas y espectroscópicas, se ha podido determinar la estructura de diversos complejos de coordinación de Pt(II) con ligandos pirazólicos sustituidos. Los resultados de este análisis estructural se han obtenido a partir de una serie de estudios de RMN de 1H, 13C{1H} y 195Pt{1H}, dando un paso más en el progreso de la Química de Coordinación.
Resum: Using several analytical and spectroscopic technologies, the structure of diverse complexes of Pt(II) with pyrazole ligands has been determined. The results of these structural analyses have been obtained from a series of NMR studies of 1H, 13C{1H} and 195Pt{1H}, giving one more step in the progress of Chemistry of Coordination.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 203.6 KB

Español
2 p, 391.7 KB

English
2 p, 359.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-23, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir