Joan Nunes, director del LIGIT
Soto Corral, Dímpel (Universitat Autònoma de Barcelona)

Títol variant: Joan Nunes, director del LIGIT
Data: 2008
Resum: Joan Nunes, director del Laboratori d'Informació Geogràfica i Teledetecció de la UAB, ens ha rebut amb motiu de la celebració dels 21 anys de vida del LIGIT. Un laboratori que va començar com a recurs del Departament de Geografia i que, avui dia, ha esdevingut un fort servei de suport a la recerca i de formació professional. Per celebrar l'èxit d'aquest projecte han organitzat una setmana de portes obertes amb debats, exposicions i tallers gratuïts d'aprenentatge. A més a més, han rebut la visita de Roger Tomlinson, el pare dels Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG), i base tecnològica del LIGIT. Amb ell han debatut els interrogants sobre el futur de la informació geoespacial.
Resum: "Con los Sistemas de Información Geográfica actuales casi todo puede ubicarse. Hemos vivido una verdadera revolución" Joan Nunes, director del Laboratorio de Información Geográfica y Teledetección de la UAB, nos ha recibido con motivo de la celebración de los 21 años de vida del LIGIT. Un laboratorio que empezó siendo un refuerzo para el Departamento de Geografía, y que hoy en día se ha convertido en un fuerte servicio de apoyo a la investigación y de formación profesional. Para celebrar el éxito de este proyecto han organizado una semana de puertas abiertas con debates, exposiciones y talleres gratuitos de aprendizaje. Además, han recibido la visita de Roger Tomlinson, el padre de los Sistemas de Información Geográfica (SIG), y base tecnológica del LIGIT. Con él han debatido los interrogantes sobre el futuro de la información geoespacial.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 183.5 KB

Español
4 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-23, darrera modificació el 2023-05-04



   Favorit i Compartir