Thomas Sturm, Research Scholar al Max Planck Institute for the History of Science
Sturm, Thomas 1967- (Max Planck Institute for the History of Science)
Mata M., Virginia

Títol variant: "Nuestras mentes están hechas para percibir las cosas desde cerca"
Títol variant: "Our minds are made for perceiving things in the near environment"
Títol variant: "La nostra ment està feta per percebre les coses des de prop"
Data: 2008
Resum: Format com a filòsof, però amb un fort interès per la història de la ciència, Thomas Sturm és un especialista en filosofia moderna i les relacions entre la història i la filosofia de la ciència. Des de 2005 és investigador del "Max Planck Institute for the History of Science", a Berlín, on ha treballat en el projecte "Perceptual Illusions in the Dynamics of Psychological Research". Sturm va visitar el Centre d'Estudis de la Ciència de la UAB (CEHIC), on va oferir una conferència sobre les il·lusions perceptives i les relacions entre psicologia i epistemologia.
Resum: Formado en el ámbito de la filosofía, pero con un fuerte interés por la historia de la ciencia, Thomas Sturm es un especialista en filosofía moderna y las relaciones entre la historia y la filosofía de la ciencia. Desde 2005 es investigador del Max Plack Institute for the History of Science, en Berlín, donde ha trabajado en el proyecto Perceptual Illusions in the Dynamics of Psychological Research. Sturm visitó el Centro de Estudios en Historia de la Ciencia de la UAB (CEHIC), donde ofreció una conferencia sobre las ilusiones preceptivas y las relaciones entre psicología y epistemología.
Resum: Trained as a philosopher but with strong interests in the history of science, Thomas Sturm is a specialist in the field of modern philosophy and the relations between history and philosophy of science, with a particular emphasis on the analysis of psychological research. Since 2005, he is a research scholar at the Max Planck Institute for the History of Science in Berlin, where he has been working on a project entitled "Perceptual Illusions in the Dynamics of Psychological Research". Sturm visited the UAB Center for the History of Science (CEHIC), where he led a seminar on perceptive illusions and relations between psychology and epistemology.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Abril 2008, p. 1-3 (Entrevistes) , ISSN 2014-6388



Català
3 p, 134.9 KB

Español
4 p, 1.2 MB

English
4 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut d'Història de la Ciència (IHC)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-24, darrera modificació el 2022-10-21



   Favorit i Compartir