Bulimia nervosa : psicologia i tractament
Granero, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Metodologia de les Ciències del Comportament)

Títol variant: Bulimia nervosa : psicología y tratamiento
Títol variant: Bulimia nervosa : psychological and treatment outcomes
Data: 2008
Resum: L'omnipresent idea de la primesa a les nostres societats i les pressions que se'n deriven han conduït a insatisfaccions associades al cos i a una ansietat o judici permanent sobre el nostre propi cos, especialment en noies joves. Aquestes creences inexactes promouen una necessitat extrema de controlar la dieta, situen el pes i la forma del cos entre les principals prioritats i reforcen la continuïtat del problema a través de les restriccions nutricionals.
Resum: La omnipresente idea de la delgadez en nuestras sociedades y las presiones consecuentes han conducido a insatisfacciones asociadas al cuerpo y a una ansiedad o juicio permanente acerca de nuestro propio cuerpo, especialmente en chicas jóvenes. Estas creencias inexactas promueven una necesidad extrema de controlar la dieta, sitúan el peso y la forma del cuerpo entre las principales prioridades y refuerzan la continuidad del problema a través de las restricciones nutricionales.
Resum: The omnipresent idea of thinness in our society and the consequent pressure has led to very common body dissatisfactions and a permanent judgment-anxiety concerning one's own body, especially in young females. These inaccurate beliefs encourage an extreme need to control eating, place a high value on attaining an idealized weight and body shape and reinforce the maintenance of the problem through nutritional-dietary restrictions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Abril 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 124.5 KB

Español
3 p, 650.9 KB

English
2 p, 538.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-24, darrera modificació el 2022-11-02



   Favorit i Compartir