Insuficiència cardíaca i fallida renal : quan tot s'ajunta
Zamora, Elisabet (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)

Títol variant: Insuficiencia cardiaca y fallo renal: cuando todo se junta
Data: 2008
Resum: Un dels problemes que coexisteixen amb la insuficiència cardíaca és la insuficiència renal. Els autors d'aquest article proposen un mètode alternatiu per poder detectar de manera més precisa la presència d'aquesta fallida renal en els pacients amb insuficiència cardíaca, ja que els mètodes habituals, basats únicament en la determinació de la creatinina en sang, són menys sensibles.
Resum: Uno de los problemas que coexisten con la insuficiencia cardiaca es la insuficiencia renal. Los autores de este artículo proponen un método alternativo para poder detectar de forma más precisa la presencia de este fallo renal en los pacientes con insuficiencia cardiaca, ya que los métodos habituales, basados únicamente en la determinación de la creatinina en sangre, son menos sensibles.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Febrer 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 147.2 KB

Español
2 p, 86.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-24, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir