Científics del CREAF mostren els efectes del canvi climàtic en un experiment de camp
Peñuelas, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Títol variant: Científicos del CREAF muestran los efectos del cambio climático en un experimento de campo
Data: 2008
Resum: Un equip internacional d'investigadors, dirigit pel professor Josep Peñuelas, del CREAF- UAB-CSIC, ha estudiat com influiran les condicions d'escalfament i de sequera previstes per a les dues properes dècades en les espècies vegetals d'Europa. Els resultats obtinguts il·lustren la complexitat de les respostes de la natura i fan preveure canvis estructurals i funcionals en els ecosistemes terrestres en un futur proper.
Resum: Un equipo internacional de investigadores, dirigido por el profesor Josep Peñuelas, del CREAF- UAB-CSIC, ha estudiado cómo influirán las condiciones de calentamiento y sequía previstas para las dos próximas décadas en las especies vegetales de Europa. Los resultados obtenidos ilustran la complejidad de las respuestas de la naturaleza y hacen prever cambios estructurales y funcionales en los ecosistemas terrestres en un futuro próximo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Gener 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 134.3 KB

Español
3 p, 646.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > CREAF (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-29, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir