Pàncrees : ultrasons per a un millor diagnòstic
Martínez Noguera, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
D'Onofrio, Mirko (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)

Títol variant: Páncreas : ultrasonidos para un mejor diagnóstico
Títol variant: Pancreas : ultrasounds for a better diagnosis
Data: 2007
Resum: Les tècniques no invasives són essencials en medicina per al diagnòstic de malalties. Una d'aquestes tècniques és la ultrasonografia, una tècnica d'exploració que registra els ecos d'ones acústiques a l'interior del cos. Una de les aplicacions dels ultrasons és l'exploració del pàncrees.
Resum: Las técnicas no invasivas son esenciales en medicina para el diagnóstico de enfermedades. Una de estas técnicas es la ultrasonografía, una técnica de exploración que registra los ecos de ondas acústicas en el interior del cuerpo. Una de las aplicaciones de los ultrasonidos es la exploración del páncreas.
Resum: Non invasive techniques are essential for diagnosis in medicine. One of these techniques is the ultrasonography, an exploration technique that registers the echoes of acoustic waves inside the body. One of the applications of the ultrasounds is the exploration of the pancreas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2007, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 124.4 KB

Español
2 p, 91.0 KB

English
2 p, 89.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-03-01, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir