Optimitzant el compostatge
Sanchez, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)

Títol variant: Optimizando el compostaje
Data: 2007
Resum: El compostatge s'està establint com una de les alternatives més netes per gestionar els nostres residus. No obstant això, a escala industrial, el compostatge també té els seus inconvenients, com la producció d'amoníac. Nous mètodes de mesura dels elements biodegradables del compost podrien solucionar aquests problemes.
Resum: El compostaje se está estableciendo como una de las alternativas más limpias para gestionar nuestros residuos. Sin embargo, a escala industrial el compostaje también tiene sus inconvenientes, como la producción de amoníaco. Nuevos métodos de medida de los elementos biodegradables del compost podrían solucionar estos problemas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2007, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 181.4 KB

Español
2 p, 145.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-03-01, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir