Regulació energètica als espermatozoides
Rodríguez Gil, Joan Enric (Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Medicina i Cirurgia Animal)

Títol variant: Regulación energética en los espermatozoides
Data: 2007
Resum: Investigadors de la Facultat de Veterinària han aprofundit en la comprensió dels mecanismes que utilitzen els espermatozoides dels porcs per a obtenir i regular la seva energia. La recerca mostra que el procés està regulat, principalment, per l'activitat d'un enzim, l'hexoquinasa, i pel nivell energètic de l'espermatozoide.
Resum: Investigadores de la Facultat de Veterinària han profundizado en la comprensión de los mecanismos que utilizan los espermatozoides de los cerdos para obtener y regular su energía. La investigación muestra que el proceso está regulado, principalmente, por la actividad de una enzima, la hexoquinasa, y por el nivel energético del espermatozoide.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2007, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 286.0 KB

Español
2 p, 149.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-03-02, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir