Análisis de movilidad social
Fachelli, Sandra
López-Roldán, Pedro (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sociologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Data: 2013
Descripció: 34 pag.
Nota: Aquest text correspon al material docent elaborat pel curs d'"Análisis estadísticos de datos" impartit en el Màster de Tècniques d'Investigació Social Aplicada (TISA). Com a material d'acompanyament inclou una base de dades en SPSS, dos programes d'instruccions que permeten reproduir tots els anàlisis presentats i un arxiu Excel per facilitar la reproducció dels càlculs de la taula 10.
Nota: Este texto corresponde al material docente elaborado para el curso "Análisis estadísticos de datos" impartido en el Master de Técnicas de Investigación Social Aplicada (TISA). Como material de acompañamiento incluye una base de datos en SPSS, dos programas de instrucciones que permiten reproducir todos los análisis presentados y un archivo Excel para facilitar la reproducción de los cálculos de la tabla 10.
Nota: This text corresponds to the syllabus prepared to the course on "Statistics Data Analysis" taught in the Master of Applied Social Research Techniques (TISA). As complement material includes a database in SPSS, two programs that allow user to play all analyzes presented and an Excel file for easy playback of calculations in Table 10.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i la universitat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Objecte d'aprenentatge
Matèria: Mobilitat social ; Anàlisi de dades estadístiques ; Log-lineal



ADE Análisis de Movilidad Social
37 p, 480.9 KB

Base de dades en SPSS
85x85, 1.6 KB

Programa d'instruccions de SPSS
85x85, 9.7 KB

Programa d'instruccions de STATA
779 bytes

Programa d'instruccions de LEM
708 bytes

Arxiu d'Excel
85x85, 11.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Grup de Recerca Educació i Treball (GRET)
Materials didàctics > Recursos docents

 Registre creat el 2012-03-23, darrera modificació el 2023-04-28



   Favorit i Compartir