Nous microorganismes en el procés del compostatge
Sanchez, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)

Títol variant: Nuevos microorganismos en el proceso de compostaje
Títol variant: New microorganisms in the composting process
Data: 2007
Resum: El compostatge és un procés de la descomposició controlada de la matèria orgànica. Aquesta pràctica és de molta utilitat en l'agricultura, però també s'utilitza com una tècnica eficaç de reciclatge. Investigadors de la UAB han experimentat amb aquesta tècnica per tractar dos tipus de residus industrials: el fang i els greixos. Gràcies a aquesta investigació s'han identificat nous microorganismes involucrats en aquest procés.
Resum: El compostaje es un proceso de la descomposición controlada de la materia orgánica. Esta práctica es de mucha utilidad en la agricultura, pero también se utiliza como una técnica eficaz de reciclaje. Investigadores de la UAB han experimentado con esta técnica para tratar dos tipos de residuos industriales: el fango y la grasa. Los resultados de esta investigación han identificado nuevos microorganismos involucrados en este proceso.
Resum: Composting is a process of controlled decomposition of organic matter. This practice is of great utility in agriculture, but it is used also as an effective recycling technique. UAB researchers have experimented with this technique to treat two types of industrial residues: wastewater sludge and fat. As a results of this research, new microorganisms involved in this process have been identified.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, juliol 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 251.3 KB

Español
2 p, 196.8 KB

English
2 p, 194.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-19, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir