Pacients joves i grans responen de manera diferent
García Arumí, José (Universitat Autònoma de Barcelona)

Títol variant: Pacientes jóvenes y mayores responden de manera diferente
Data: 2007
Resum: L'oclusió de vena central de la retina és una malaltia que apareix quan es produeix una obstrucció en el flux de la sang desoxigenada de la retina. Els autors d'aquest treball han estudiat l'eficàcia d'una nova tècnica quirúrgica contra aquesta malaltia en individus amb diferents edats per observar la diferent eficàcia que té el tractament en funció de l'edat del pacient.
Resum: La oclusión de vena central de la retina es una enfermedad que aparece cuando se produce una obstrucción en el flujo de la sangre desoxigenada de la retina. Los autores de este trabajo han estudiado la eficacia de una nueva técnica quirúrgica contra esta enfermedad en individuos con diferentes edades para observar la diferente eficacia que tiene el tratamiento en función de la edad del paciente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, juny 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 126.7 KB

Español
2 p, 125.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-20, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir