Noves troballes sobre la SRRP
Díaz, Ivan (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal)

Títol variant: Nuevos hallazgos sobre el SRRP
Data: 2007
Resum: La Síndrome Reproductiva i Respiratòria Porcina (SRRP), una malaltia respiratòria amb greus conseqüències per a la producció porcina mundial, ha estat objecte d'estudi d'una tesi realitzada per un investigador del CReSA i de la UAB. Els resultats obtinguts han demostrat que la resposta immunològica dels garrins després de la infecció amb una soca virulenta de la SRRP és pràcticament igual a la que es desenvolupa després de la vacunació amb soques atenuades. La rellevància d'aquests resultats l'han fet mereixedora del Premi Syva 2007, que s'atorga a la millor tesi doctoral en Sanitat Animal d'Espanya, Portugal i Mèxic.
Resum: El Síndrome Reproductivo y Respiratorio Porcino (SRRP), unaenfermedad respiratoria con graves consecuencias para la producciónporcina mundial, ha sido objeto de estudio de una tesis realizada por uninvestigador del CReSA y de la UAB. Los resultados obtenidos handemostrado que la respuesta inmunológica de los lechones tras lainfección con una cepa virulenta del SRRP es prácticamente igual a laque se desarrolla tras la vacunación con cepas atenuadas. La relevanciade estos resultados la han hecho merecedora del Premio Syva 2007,que se otorga a la mejor tesis doctoral en Sanidad Animal de España,Portugal y México.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, maig 2007, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 144.7 KB

Español
4 p, 185.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA-IRTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-20, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir